New York

Untitled

New York

New York

Jag har så svårt att köpa kläder. På riktigt, jag har någon typ av spärr. Inte vintage klänningar, träningskläder och baddräkter, av någon anledning, men riktiga kläder. Såna jag behöver varje dag. Det främsta problemet är att jag inte kan förmå mig att lägga pengar på det. På mig. Det andra problemet är att jag inte riktigt vet vilka kläder jag vill köpa. Vad har jag för stil?

Jag kan uppskatta när andra har fina kläder och vill gärna ha det med men får ångest av att försöka shoppa ikapp. Det slutar ofta, alltid, med att jag köper ett billigt plagg som jag egentligen inte vill ha, bara för att jag behöver ett sådant just då.

I går ställde jag mig i kön på Anthropologie för att köpa baddräkten på den nedersta bilden. Ett spontant infall värt nästan tusen spänn för ett plagg jag använder högst ett par gånger per år medan det verkar helt omöjligt för min plånbok att öppna sig för de svarta höga jeans jag blev kär i för ett halvår sedan för samma summa. Jag fattar inte riktigt hur jag funkar?

Som tur var hade de problem med sina kassor vilket gav mig tid att tänka lite. Det slutade med att jag hängde tillbaka baddräkten och gick därifrån. Från och med nu, inga pengar på vintage klänningar, träningskläder och baddräkter förrän jag köpt riktiga kläder. Såna jag verkligen vill ha.