Efter yoga-lugnet.

Jag utvärderar lite olika F&S den här veckan. Hur ser salarna ut? Hur är instruktörerna? Omklädningsrummen? Övningarna? I går var jag på mitt tredje yogapass sen i lördags. Sen gick jag hem och gjorde dag 29 med Adriene. Så sorgligt att den resan snart är över, även om den visserligen bara har börjat.

Nu på morgonen låg min kille på mitt bröst medan jag långsamt, långsamt drog in ett rekordlångt andetag och sen sakta, sakta andades ut. Han blev lite impad! Andningen är något av det bästa med yogan. Den, alla roliga asanas (som skrattande bebin, att vagga benet som ett barn eller meningar som ”lägg tillbaka benet” gör mig glad), alla svåra asanas (som jag är på gränsen att klara av, den känslan, och de jag klarar på första försöket, mycket tack vare mina långa armar, hehe) och lugnet i kroppen som infinner sig efter varje pass.

Vad vill du ha? Ett golv! När vill du ha det? Varje dag!