Vi kommer nog trivas ihop!

Solen har knappt visat sig i sommar vilket bara verkar förstärka mitt enorma baddräktsbehov! Det är inte så att jag inte redan äger en samling finfina dräkter redan. Det är nog att ha-begäret kompenserar för att fräknarna för länge sen har trillat av tillsammans med den bränna jag lyckades lura till mig i New York.

I dag kom så den här skönheten hem till mig från ModCloth. Jag köpte den rödvitprickiga varianten i Brooklyn förra året (förrförra?) så storleken var lätt som en plätt att pricka, puh! Tyvärr gör Instagram-filtret jag valde den inte rättvisa men det får bli fler bilder! I kommentarsfältet fick jag tips om att Sea Shepard har släppt en baddräkt och den var också fin men jag har redan hunnit förälska mig i någon annan.

The Hermosa.

Jag har fått surfa runt som en galning, bokstavligen, för att hitta den färg jag vill ha i rätt storlek så det känns så skönt att ha gjort slag i saken. Nu är det bara att vänta! Och vänta och vänta och vänta i vad som känns som en evighet innan den kommer hem till mig. Den kommer vara så värd det. The Hermosa One Piece i Tea Leaf-mönster. Fy tusan vad fin den är! Tänker svart nagellack till.

Notera att alla tips jag droppat på sistone även finns på Instagram. Har precis börjat följa en massa yoga-tjejer som skriver djupa citat som jag skummar förbi och svenska hiphopare som skriver Tung du är! till allt och alla. Tar gärna emot tips på fler att följa!