Prince St

Efter vår springtur nu på morgonen (klockan är bara sju) ska vi spendera dagen med att hinna med så mycket roligt som möjligt! Sanna och Jenny vill ses och äta lunch i Central Park så då ser vi till att vara där runt tolv. Cinnamon Snail-trucken kommer stå på 55:e gatan/Broadway då så vi kan köpa mat och ta med oss, det är perfekt!

Sen vill jag leta presenter på leksaksaffären FAO Schwartz, Marty vill kolla in Apple-butiken (som har öppet dygnet runt!), jag vill visa honom Dylan’s Candy Bar även om de inte öppnar förrän tre, kolla en utställning om klänningar på The Met, kika på MoMAs shop och bläddra bland böckerna i den japanska bokhandeln Kinokinuya innan vi beger oss downtown för att prova alla klänningar på Reformation, se om vi hittar något på Extra Butter eller Dave’s Quality Meat samt äta glass på van Leeuwens hak i Soho. Eventuellt sticker vi till Brooklyn också?

I morgon ska det regna så då betar vi av alla stora butiker längs 34:e gatan samt Broadway tänker jag. Misstänker att det kan kicka igång shoppingsuget!