Förhandsexlyckan just nu!

Lean in av Sheryl Sandberg – Den här är jag riktigt sugen på att läsa, även om jag har hört att den ska vara väldigt amerikanskt. Jag ser verkligen upp till Sheryl, särskilt efter hennes TED talk, även om jag önskar henne en annan arbetsgivare.

Polis av Jo Nesbø – Ren och skär lyx att få återvända till Oslo! Återkommer med en recension för det här blir den första jag slukar!

Stay close, Six years, Seconds away av Harlan Coben – Jag har missat de senaste titlarna som har dykt upp så det har jag tid att ta igen nu!

The Wanderers av Richard Price – Boken som fick Dennis Lehane att börja skriva böcker! Kommer hålla den nära hjärtat, det vet jag redan nu.

Thinking, fast and slow av Daniel Kahneman – Vet inte hur ofta Bia har tipsat om denna men jag litar alltid på henne!

Det andra könet av Simone de Beauvoir – Det är banne mig dags! Den är en tegelsten men den ska bli min tegelsten i sommar.

Ska nog försöka hinna läsa något mer av Elizabeth Hand också! Borde inte Jeffrey Deaver dyka upp med en ny vid den här tiden på året? Har du fler boktips, gärna i genren deckare och feminism, får du gärna skriva en kommentar här eller på Twitter! Finns det något bättre än att börja styra upp boksemestern?