Jag börjar nästan alla mina tweets med ett verb och här kommer förklaringen till det. Jag är old school! Förr om åren, enligt skärmdumparna 2009/2010, stod användarnamnet i samband med uppdateringen så att det såg ut som att meningen fortsatte från namnet och då tyckte jag att det passade bra. Jag har vägrat anpassa mig till att Twitter har utvecklats sen dess.

Notera att jag och Joacim pratar Flickr!

På den tiden följde jag 135 personer och nu följer jag… 135 personer. Det är ett antal som passar mig perfekt, även om det gått 42 000 tweets sen dess och några fler följare har hittat mig. Skulle dock  våga påstå att jag följer åtminstone hälften av de jag följde då fortfarande. <3

Det var rätt gulligt att antal direktmeddelanden syntes utåt! För mig är DM något av det bästa med Twitter, det är där man kan vara personlig och lära känna personer, jag gillar verkligen det. Ser fram emot möjligheten att få spara ner alla mina tweets så att jag kan läsa igenom vad jag har skrivit. Något måste ju ha varit tänkvärt.

De här skärmdumparna togs enligt bilderna i mitt fotoalbum precis innan jag spelade in en twitvidff i Lund, hade tweetup med Nils i Malmö och använda verbet snöängla för första gången. Minns du?