1. Den här föll jag hårt för. Boom! En av tjejerna på Beyond retro blev så till sig att jag aldrig varit med om maken! Så jag köpte den såklart. Har inte haft på mig den än men kan andas hjälpligt när jag går runt med den hemma.

2. Klev aldrig ur den här. Satt i timmar med den på mig. Eller många minuter i alla fall. Som en fluffig marängtårta.

3. Nattlinnen är det nya klänning, det är så uppenbart efter första säsongen på Mad Men. Jag har nio nattlinnen nu, får hålla mig från att köpa hem fler. Finns inget bättre än att gå och lägga sig i spets.

4. På tal om spets så älskar jag de sköra, hårda tyllkjolarna som dyker upp ibland om man har tur och som är så extremt vackra. Här i symfoni med en blomsteräng.

5. Svart spets är aldrig fel! Gillar att underklänningen är aprikosfärgad och att kjolen aldrig tar slut.

6. Jag vet inte hur många prickiga klänningar jag äger, de gör mig helt enormt glad! I den här kände jag mig som Mimmi Pigg!

7. Det är något speciellt med de här bröllopsklänningarna, tveka aldrig att prova de allra vackraste. De är verkligen som smör för själen.

8. Turkost är bästa färgen när man är lite solbränd. Funderade på att köpa den här och klippa av den, den hade varit nästan ännu finare med kort kjol.

9. Duvblå spets, det är så jag smäller av! Kjolen påminner om en blåklocka, perfekt att dansa i!

10. Trots att min mamma överöste oss med rosa som små älskar jag den färgen. Perfekt när kinderna är rosiga!