Jag har börjat titta på lägenheter eftersom jag har en sådan enorm boendekostnad. Det är jättenervöst! Och läskigt. Men kanske framförallt smart. Jag kan inte gå till jobbet varje dag för att lägga alla pengar på mitt boende. Innan du läser vidare, nej, det är inte huset på bilden som är med i inlägget.

Första steget var att bjuda hit en mäklare i kväll för att utvärdera lägenheten. Och jag älskar den bara mer när jag tänker på att jag kommer mista den. Och jag vill äta choklad i mängder för att mätta den känslan. Men jag tror att det är dags, att i alla fall fundera.

Han gick runt medan jag nervöst pladdrade på. Kan ha dragit ett och annat mäklarskämt också. Det visade sig att vi har gått i samma gymnasium samtidigt, men två klasser ifrån varandra. Och här sitter jag nu, sa han vid mitt köksbord. Och här står jag nu, fyllde jag i för att jag inte kunde låta bli, vid spisen. Med stekspaden i hand.

Mitt hjärta kommer att brista när de börjar bygga lägenheter här utanför, bland tallarna och ekorrarna, rådjuren och hararna. Så jag är på jakt efter något mindre. Mer ekonomiskt. Tror att det är bra. Hösten för med sig en längtan efter förändring. Det är bara att följa med.