Jag har tack vare Sara fastnat för Quetzalas aspirinmask som jag kört flera gånger, både enligt gällande recept och en egen veganversion, såklart. Veganversionen funkar tyvärr inte alls lika bra. Jag har testat den två gånger och använde då en klick sojayougurt vilket gör att när masken torkar gör den det så bokstavligt att man andas in det aspirinpuder som täcker ansiktet genom näsan och nyser besvärat. Så obehagligt när man ligger i badet, äter choklad och läser en bra bok.

Annars tar jag vad som finns hemma, oftast ekologisk creme fraiche eftersom jag nästintill slutat med mjölkprodukter, och då blir ansiktet jättelent och mjukt. Jag vet inte om det verkligen fungerar men viktigast är illusionen av att den gör det och att varken solbrännan eller fräknarna ryker på köpet. Ska testa en scrub gjord på flingsalt och olivolja i kväll tänkte jag, har verkligen ingen bra hy även om Instagram-filtren inte registrerar det.

De där blekta testarna ovan ska få sig en genomgång hos Vicci om några veckor men just nu ser jag fram emot att bara äta lunch med henne på fredag. Letar du efter en frisör som tvättar ditt hår när du ligger i en massagestol – samtidigt som hon masserar din hårbotten – och får dina kindben att värka av skratt när ni skvallrar så hör av dig till henne! Tidsbokning 0708-45 25 92 eller victorialarm@hotmail.com. Tips!