För ett tag sen tipsade Therese om artikeln What Women Want: Porn and the Frontier of Female Sexuality men den gick ganska obemärkt förbi så jag tänkte, såhär i Fifty Shades-tider, göra mina läsare en tjänst och sprida den vidare. I veckans P3 Browser, som är det sista för den här säsongen och sänds på söndag, kommer han även dyka upp som tips.

Artikeln handlar om den väldigt omtyckte pårrskådisen James Deen vars skådespeleri fyller tusentals Tumblr-inlägg med allt från gif-animationer likt den nedan till videotips med minutbeskrivningar av när James är extra gullig (eller inte) mot tjejen han ligger med.

James är känd för att visa ömhet och känslor mot sina motspelerskor, något som verkar uppskattas enormt. Tjejer faller som furor och slåss om att få bedyra sin kärlek till honom. I radion pratade vi om just pårr och jag fick mothugg när jag påstod att vi borde sprida vidare de videoklipp vi gillar medan de andra i panelen tyckte att det var för privat.

Hjärtesorg är privat? Ändå delar vi det på nätet.

En av Tumblr-bloggarna skriver James Deen is gonna get me kicked out of feminism vilket är lite roligt. Eller är det tvärtom?  Jag tycker nog att det känns lite befriande att inte behöva viska om det. Ser du någon film du gillar så sprid den vidare!