Från och med i morgon ska jag vara med i radio som panelmedlem i P3 Browser, ett program som kommer handla om internet. Programledare är Angelica Norgren och de 10 programmen kommer bandas i förväg varje vecka och sen sändas på söndagar med start den 8:e april.

Emanuel, Karin Adelsköld och Gabriel Sundqvist är också med och vi fyra kommer turas om att sitta med i studion och diskutera www. På hemsidan har de redan outat ämnen som Vad kan man skriva om sin arbetsgivare på nätet och hur kan man använda sociala medier för att söka jobb? Kan man kontrollera hur man syns på nätet och hur flörtar man på Twitter? men vi får även komma med egna förslag om det är något vi brinner lite extra för.

Det känns extra roligt att göra en sådan här sak tillsammans med Emanuel eftersom vi är så bra kompisar och hade så roligt ihop när han gästade oss i Sweet Sunday Web Crunch. Lyssna gärna på programmet när det kommit igång och delta i diskussionerna på Twitter och Facebook!

Uppdatering! Emanuel har bloggat om vårt första program!