Jag fick tips från Martin häromdan om att Pinterest skulle få ett nytt utseende på profilsidorna den här veckan och i dag har det rullats ut!

De har alltså inte gjort några ändringar i feeden, bara på Boards, Pins och Likes, alltså mina egna sidor. Activity-fliken är ny och visar vad jag pinnat senast, det som man tidigare sett i spalten till vänster inne på profilsidan.

Utseendemässigt känns det inte lika pintereskt som jag är van vid men fortfarande väldigt snyggt! Nu kan jag dessutom byta plats på boardsen, något jag saknat. Det är också mer överskådligt hur många bilder som har pinnats i varje board men man måste ändå klicka sig in för att se hur många som följer det.

Jag gissar att Repins from uppe i högra hörnet visar vilka jag pinnar mest från så det får bli fredagens tips! Följ Jessica, Melanie och Chad om du vill komma igång med pinnandet!