Skip to main content

Hellre själv än inte alls

Jag är riktigt sugen på att resa! Jag har bokat in Malmö sista helgen i mars och sen åker jag till New York med mamma i slutet av nästa månad men jag vill så gärna klämma in Paris över påsken också. Vet inte ens om jag har råd, det är mest viljan som får styra.

Problemet är att Sara som jag skulle åka med inte kan då så jag funderar på att åka själv, annars kan jag bara komma iväg över en helg och det är så kort. Jag vill hinna möta våren i så många stadsdelar som möjligt och Paris är visserligen en stad man bör besöka tillsammans med någon men mitt motto är: hellre själv än inte alls.

  • Det ligger mycket i det du skriver. Aldrig att jag har ångrat någon av de resor jag varit på själv när jag tittar tillbaka. Visst, ibland kan det kännas ensamt när man sitter på en restaurang någonstans och inte har någon att dela upplevelserna med. Men fördelarna väger över och det är bara ens egna vilja som styr

  • rockspindeln

    Jag märkte hur trevligt det var när jag träffade på Sara i New York nu och hängde med henne men jag tror att jag hade uppskattat lika mycket att få vara alldeles ensam. Just det där med att det bara är ens egen vilja som styr, det är ren och skär lyx.