Efter en galen fredag med besöksrekord på bloggen och en repris av det efter Emanuels tweets måndagen så har jag fått mängder av RTs och över hundra nya följare på Twitter den senaste veckan. Det har kommit in mail och DM med tips och länkar, hälsningar från vänliga personer som vill ge mig referenser och fina tweeps som skriver snälla ord om mig i sina tweets. <3

Jag har en intervju på gång nästa vecka men kommer satsa på att själv ta kontakt med de byråer jag är intresserad av de kommande dagarna och vill gärna dela med mig av några tips! Här tänker jag leta:

Fyll gärna på med mer tips i kommentarsfältet och missa inte Luncha ihop som nyss lanserades!

TACK så enormt mycket för alla tweets, RTs och meddelanden, de sitter precis där de ska! Samtidigt som det är oerhört spännande att söka jobb så är det otroligt omvälvande. Jag har ett gäng fina vänner som stöttar och peppar och vissa dagar behövs det extra mycket. När humöret är som lägst kan jag numera ta fram den här tweeten från Bette Midler som jag fick efter att jag skrev till henne att jag älskar henne.

Åh, Bette! Du med! Fortsättning följer!