Kör #klänningsvecka denna vecka!

Jag har haft klänningsvecka den här veckan för att pigga upp den deprimerande novembergråskalan. Måndagen började i mörkblått med svarta prickar och ett skärp med rosett på. Mitt älskade halsband kommer från Sägen och mobilen är pimpad med WeSkins. Åh, vad bloggigt att skriva vad jag har på mig!

Prickar! #klänningsvecka

Av någon anledning tror folk att jag har klänning på mig varje dag men det är helt enkelt en bloggluring. Däremot älskar jag den här gröna koftan som är så mjuk och mysig så den är med mig nästan jämt!

I sista sekund! Dagens bidrag till #klänningsvecka!

En helt naturlig pose inne på Chutney efter en riktigt god middag med Emanuel. Vår vänskap bygger väldigt mycket på att vi berättar allt för varandra och om vi inte ses några timmar varje vecka för att prata av oss får vi abstinens. Och sen panik.

Blommigt värre! #klänningsvecka

I torsdags åkte den gröna koftan på igen tillsammans med en blommig historia. Tur att jag var hemma hos min syrra i går och fick fyra stycken myströjor av henne, de kommer komma väl till pass! Tack Marie!

Dagens! En... öh, en TILL blå klänning med prickar. Vad i? #klänningsvecka

Och det här. Av någon okänd anledning lyckades jag pricka in tre mörkblå klänningar med prickar på under veckan, vet inte riktigt hur jag är funtad. Jag säger det funkar!

Pausar storstädningen för att pricka av dagens! #klänningsvecka

I går slog jag på stort med min allra finaste klänning och en blomma i håret! Tyvärr blir det inga helkroppsbilder hemifrån eftersom då syns tjockteven i bakgrunden (och den är verkligen tjock). Dessutom är det så mysigt att sitta i fönstret och titta ut.

Söndagen spenderas i spets! #klänningsvecka

Söndagen kommer spenderas med att göra ingenting och det gör jag gärna i en rosa spetsklänning som jag har fått från Sara! Vädret är fortfarande gråmulet men jag håller tummarna för snö de närmaste dagarna och kommer i rätt stämning med varm choklad och She & Him så länge!