I går efter jobbet hade jag bestämt träff med Ingela och Josefine för att gå på IDGs fest. Medan jag väntade smet jag in på Vasastans Ost och handlade lite kolor från Pärlans konfektyr, världens godaste. Missa inte Citron & Vanilj!

Tjejerna var riktigt roliga att hänga med och vi skrattade åt de mest onämnbara saker. Josefine blev så glad när jag tog hennes twitteroskuld även om hon inte har något nick, än!

Det var så spontant att jag gick på festen och planen var nog bara att kolla läget men så blev det inte riktigt.

Vi tog för oss av dricka och wraps och träffade upp Mathias som var där med sina trevliga kollegor. Tidigare under dan hade jag lunchat med Jocke så det var bara Johanna som saknades!

Vi gick till M3s hörna för att spela lite pangpang-spel och fick hjälp av deras Andreas Ivarsson som kände igen mig från Twitter. Det gick väl sådär kan jag säga – jag sköt väldigt mycket men det var ingen som dog.

När Ingela och Josefine gått vidare var jag riktigt sugen på att dansa, även om Dregen bara hade ett begränsat urval låtar att välja bland.

Först var jag tvungen att hälsa på Andreas Leijon eftersom vi följt varandra så länge men aldrig setts, här tillsammans med Pontus Jeppsson. När jag sa att jag skulle gå och dansa frågade Andreas om det fanns något dansgolv så då sa jag att jag skulle starta ett. Sagt och gjort!

Jag fick tag på två fina damer som ville dansa och vi höll igång hela kvällen. I princip ensamma på dansgolvet framför DJ-båset men vi hade det riktigt roligt ihop!

Det blev en riktigt trevlig kväll med många danssteg och ett okänt antal läskeblask! Jag bangade Sturecompaniet efteråt men hoppas att de som gick vidare hade trevligt – och vågade dansa!

Är det någon som vet vad mina danspartners heter?