Är en ganska ödmjuk vinnare, fråga @catarinaclowe! 4-1!!! #femkamppågrönan

I går passade jag och Cattis på att sticka till Grönan för att ha en väldigt viktig femkamp! Eftersom allt är en tävling mellan oss kände båda att det var högintressant att vinna. Tyvärr innebar ju det att en av oss skulle förlora och det beklagar jag innerligt men… 4-1 i matcher!!!

Misstänker att Kättingflygaren är minst lika läskig som Extreme. #somentant

Efter att jag ödmjukt släppt ut luften ur två av mina vinster (samt ringt runt till diverse personer för att berätta om att jag krossat Cattis) bestämde vi oss för att ta en åktur. 45 minuters väntan till bergodalbanorna lockade inte, särskilt som molnen började hota vår sköna söndag på riktigt, så vi hoppade på Kättingflygaren istället. Vilken magkittlare!

Spetsfest!

Som vinst fick jag bestämma att vi skulle till Beyond retro, inga konstigheter där inte, även om det bara var jag som kånkade in klänningar i provhytten. Vi träffade på Emma utanför som blev förvånad över att jag hade jeans på mig, vadå, det har jag ju varje dag… Eller?

Min hemstad. #stockholm #sthlmsbild

Vi avrundade dagen med en riktigt smarrig quinoasallad på Vurma och tog sen en mysig promenad över Västerbron. Även om solen sken hela helgen så är hösten här, det märker jag inte allra minst när jag går genom koloniområdet där det doftar gott av äpplen och solrosorna är över två meter höga.

Nästa sommar ska Cattis få revansch!