Tältängen

Jag har så många fina minnen från helgen så jag tänkte skriva ner de jag inte vill glömma och låta andra ta hand om rapporteringen! För mig handlade helgen väldigt mycket om möten och det var härligt overkligt att se så många olika fina vänner samlas på en och samma plats.

Popdevelop skins

Dela tält med Popdevelop

Jag är så glad och stolt över Popdevelop och hur det pratas om dem när man går runt och lyssnar. Tjärögram och SSWC-skins var årets bidrag vilket verkade väldigt uppskattat!

Oskar fick applåder för sin logga

Jag tjoade extra högt när Oskar gick fram till scen och berättade om tankarna kring årets logga! Kul att se hur den har fått fötter och spridits till så många olika ställen!

Paddeltur med Axel

Paddla kanot med min nyvunna vän Axel

Vi fann varandra på bussen ner till Tjärö och när kanot kom på tal var det inga konstigheter att ge sig av tillsammans. Jag busade rätt mycket med honom eftersom han följde mig på Twitter men inte visste något om mig så på bussen hem hade jag läxförhör om min blogg. Det klarade han fint! Nu följer vi varandra på Twitter, Instagram och Facebook.

Dödsklippan

Skönt häng på bryggan i solnedgången

Riktigt trevlig avslutning efter långa dagar fyllda av intryck!

Björns session om Toca Boca 

Intressant att få höra om hur processen går till när de tar fram ett spel till Toca Boca! Själv lyckades jag få en femåring i famnen som fick spela Toca Doctor på min iPhone.

Tjärö

Kristin och Tomas underbara humor och självklara värme

Alltid nära till ett skämt och så otroligt omtyckta och uppskattade!

Anja och Gustavs grymma musik på lördagkvällen!

Riktigt bra drag på dansgolvet! Jag dansade mig svettig med Sanna, Lo, Anna-Carin, Sofia, Petter, Martin, Axel, Anna och alla de andra.

Armkrok och allsång inne i Veidekke-tältet

I år var jag lite mer förberedd på lustigheterna längs bänkraderna och hade enbart trevligt när jag gungade fram och tillbaka mellan Axel och Emanuel. Kul att få hänga med Gunnar som Emanuel *alltid* pratar om!

Tältängen

Fårena som väckte oss på morgonen med sitt bräkande

Bääää! Det är myset ändå! Vare sig klockan var sju på morgonen eller sent på kvällen.

Fölmys

Romantiska promenaden med Johan som ledde till så fina föl

Vid frukosten reste sig Johan upp och sa till Annika och Miriam att han och jag skulle ta en romantisk promenad så det gjorde vi! Av en slump stötte vi på en så vacker ponny, som jag givetvis var tvungen att krama om, och dennes två barn. Så fina!

Brygghäng

Bus med Emmy som jag precis lärt känna via Instagram

Tack för duschen, den satt precis där den skulle!

Session under flaggstången

Emilias session om möteskultur på dagen och dans tillsammans i ladan på kvällen

Precis som det ska vara!

Bussfärden kan börja!

Emanuels och min interna humor

Jag är väldigt glad över att vi har en sådan fin vänskap, särskilt med tanke på att vi inte kände varandra för ett år sedan. Vi har så sjukt roligt tillsammans och Emanuel har beskrivit mig så fint för andra den här helgen att jag rodnar. Tack kompis!

Johans dubbelgångare

Johans dubbelgångare, dubbelt upp

Det här var förvirrande vill jag lova! Nej, jag tog aldrig fel, såklart jag vet vem som är min!

Jonas på Max

Jonas kommentar om att starta en eskortfirma när vi satt på Max

Internt!

Martin, jag och Ludacris

Av någon märkligt anledning, okej, för att jag är vän med Sara Berg, så trodde Martin att jag gillar pop. Det är ju helt fel! Jag gillar ju hiphop! Glad att han ville dansa med mig ändå! Och att Anna och Sanna också ville lyssna på det så att jag inte kände mig ensam.

Paddeltur med Axel

Skalbaggen som bet mig i rumpan var rätt rolig – hellre den än en fästing!

Emmy hörde mitt skrik inne på toaletten när en skalbagge ramlade ner innanför mina strumpbyxor och bet till. Rackarns! Jag lät den såklart krypa och gömma sig, hoppas ingen annan blev biten!

Gruppfoto

Tripbirds snygga projicering i ladan då vi fick välja låt genom att ställa oss till höger eller vänster på dansgolvet

Ace of Base till vänster, Inner Circle till höger, vilken låt skulle du ha valt?

Tjärögram

Lo stod på huvudet inne på dansgolvet. Bring it!

Snyggt jobbat Lorraine!

Brygghäng

Det bästa på hela, hela helgen

… var när Axel berättade att han brukade vara vegetarian tillsammans med sin flickvän men nu när det är slut testar han kött igen under semestern för att se om han vill börja med det igen. Efter att ha pratat om det med mig och, gissar jag, insupit den kärlek jag har till alla djur bestämde han sig för att fortsätta vara vegetarian. Stort!