Om du som jag ska till SSWC på torsdag så har Popdevelop en fin present till dig! De har precis lagt upp en länk i Facebook-gruppen men om du inte är med där och inte ska till Tjärö så tänkte jag visa upp hur sswcskins.se ser ut eftersom det bara är anmälda som kommer åt den!

Skins är ett skydd till din iPhone och passar bra mot till exempel fårklor!

När jag klickar på länken får jag direkt godkänna att Popdevelops applikation får tillgång till mitt Twitter-konto, sen kommer jag in på sidan ovan och kan välja vilka färger jag vill ha till min iPhone. Jag väljer bastuskär och skärgårdblå även om jag gärna vill ha lägereldsgul också. Två per person!

Det ska bli så himla fint att se Oskars design på min iBaby!

Okej, då är jag klar, vill lägga min beställning och klickar på fårkorgen!

Dubbelkollar att jag valt skins till iPhone4 och inte 3GS:n, okej, bra! Klart!

Senast på onsdag kl 12 måste de ha din beställning för att alla ska hinna tryckas och lamineras! Jag använder ett liknande just nu och är supernöjd, särkilt med greppytan. Låt mig säga, även om jag kanske inte får, att det här är ett smakprov på något ännu större som komma skall… Och då kommer även ni som inte har iPhone bli glada! Oops, sa jag för mycket?