Härom veckan läste jag Ebba Kleberg von Sydows lyckotjut (egen tolkning) på Twitter över att Burt’s Bees kommer till Sverige. Jag är beredd att stämma in!

Av en slump snubblade jag över en hel hyllsektion med Burt’s Bees produkter inne på DuaneReade (en dygnet-runt-öppen snabbmatsbutik som har allt från smink och chips till färsk frukt och glass – det viktigaste av det viktigaste med andra ord) och jag blev riktigt förtjust!

Under min vecka i New York har jag testat några olika hudvårdsprodukter i reseförpackningsstorlek för att se om något var värt att köpa med sig hem. Efter bara en dag föll jag som en fura för ansiktsrengöringen och dagcremen så jag vill verkligen rekommendera det till er som åker dit nu framöver!

Var tvungen att handla på mig ett lager smått och gott, tror aldrig att min hud har varit så här nöjd! Och då har jag ändå testat Kiehl’s Creme de corps, Philosophy’s Hope in a Jar och Clarins Beauty Flash Balm och blivit besviken.

Det går även att beställa Burt’s Bees produkter på I love Burt – för precis dubbla pengen. Hutlöst dyrt men ett alternativ!