New York

New York

Jag sitter på Starbucks och har fått en light ångest över att jag åker hem i dag. Laddar upp mina bilder från i går, sen sticker jag antingen upp till Central Park eller ner till SOHO. Klockan är bara sju men jag ska inte shoppa, jag ska bara vara.

New York

New York

I går shoppade jag järnet på fm och tvingades gå tillbaka till hotellet efter bara tre butiker för kassarna gav mig skavsår på armen. Sen stack jag ner till älskade Red Bamboo men eftersom de inte öppnade förrän halv ett passade jag på att slinka in på en nagelsalong och få knallröda blanka naglar för $13. Plus dricks!

New York

New York

New York

New York

New York

Efter lunchen, Codfish Cakes med Mango Salsa och en fantastisk Soy Chicken Teriyaki Skewer, tog jag mig uptown, till Bryant Park, Kinokinuya och Rockefeller Center. Det var en helt underbar dag, solen värmde ordentligt och parken var härligt grön och inbjudande. Tog en Ginger Ale och bläddrade i mina köp från den japanska bokhandeln.

New York

New York

New York

New York

New York

Uppe i Rockefeller var utsikten magnifik! Central Park bredde ut sig på ena sidan, Empire State Building på den andra. Om man kikade riktigt noga kunde man även se Frihetsgudinnan också! Vackert!

New York

New York

New York

Nu ska jag sticka iväg, har några värdefulla timmar kvar som jag mot all förmodan inte vill spendera stillasittandes! Vid fem bär av hem till Stockholm och älskade Johan som dyker upp i morgon!