Under påskhelgen har min jeansjacka fullkomligt dominerat. Den har hängt med på alla utflykter, synts på alla bildrutor och så skall det förbli. Med den korta presentationen vill jag härmed visa upp de klänningar som fått förgylla jeansjackans närvaro under de senaste dagarna!

Prickar alltså, bästa mönstret! Kanske är det någon som känner igen klänningen från min twitvidff i Lund? Det är så jag tänker på den i alla fall!

Det här måste ju vara favoritklänningen just nu! 299 kr på Indiska, stick och köp den på en gång, den är en dröm att ha på sig!

Den här lilla godbiten har inte fått se dagens ljus sen jag och Johan var på Debaser för evigheter sen så jag tog på mig den när vi åkte på konstrundan. Sara säger alltid att man ska använda sina finaste klänningar till vardags och jag håller med!

Det här är en gammal favorit och anledningen till att den får hänga med trots att den egentligen tappat sin charm är för att den är gul. Gult är fint! Önskar att den hade värmt lite mer på vår cykeltur!

Här är gårdagens skönhet, rosa med blå prickar, och en liten glimt av hur jag ser ut i håret nu efter ett tre timmar långt frisörbesök. Nu, ny dag, ny klänning!