I lördags hängde jag med Sara på Söder hela dan. Vi gick till Beyond retro för att prova klänningar, smet in på Papercut för att köpa en tidning (och skvallra med Alex) och besökte Brandstationen för att hitta något gammalt och dyrt. Det var faktiskt för dyrt på den sistnämnda butiken så vi shoppade på Stadsmissionen i stället (kruka och söta koppar).

Vi hade sen ett riktigt bra samtal när vi åt lunch på For friends om allt mellan himmel och jord som av olika anledningar aldrig kommer dyka upp på Twitter, Facebook eller här på bloggen. Mycket mysigt!

Klänningarna jag provade var av blandad kompott men jag köpte ingen, däremot blev det en scarf för 20 kr vilket jag tyckte var ett fynd! Den ska användas flitigt i sommar! Här kommer klänningarna!

Den midnattsblå var vacker men jag räds alltid puffärmarna, tills jag kommer på att man kan ta bort dem. Den orangea klänningen var riktigt söt men lite för mycket färg. Tyckte jag då, innan jag provat den sista klänningen.

Drömmen i rosa sidan kostar över 600 kr, det var lite synd eftersom jag gillade urringningen och bröllopsklänningen provade jag mest på skoj. Som vanligt alltså!

Sen dök den här blomsterchocken upp i spegeln och jag börjar tro att den är rätt fantastisk? Eller? Ser jag i syne? Måste lägga upp en bild på ryggen också, bara för att.

Kanske vore den något ändå?