Så här såg mitt kök ut fram tills i går. Mentalsjukhusgröna hårda väggar som gjorde köket omöjligt att mysa i. Det kanske ser fint ut men jag lovar, det var det inte, så jag spenderade söndagen med att ändra på det! Först begav mig till måleributiken för att leta reda på en himmelsblå ton!

Måleributikens egna blå färger är, om vi ska vara ärliga nu, grå. Jag gick fram till kassan och påpekade detta på ett vänligt vis och fick då en annan färgkarta att vila ögonen på. Jag drogs direkt till 14 Is, den himmelblåfärgade pricken. Perfekt va?

Jag hade redan handlat alla redskap på Överskottsbolaget så det var bara att sätta igång när jag kom hem. Kan vara ett tips om du går i samma tankar! En tejprulle på Måleributiken: 35 kr. Tre tejprullar på Överskottsbolaget: 49 kr. På den nivån. Man får inte vara dum!

Jag började genast måla på väggen men fick sen hejda mig för att tejpa, tejpa, tejpa. Och tejpa lite till. Sen var det bara att ösa på med färg. 2 liter räckte precis till mitt kök men då är halva rummet täckt av skåp plus två stora fönster.

Det tog banne mig hela dan men sen var det klart (förutom ovanför kylskåpet och skafferiet där jag inte når utan stege). Jag är sjukt nöjd, det var precis den här känslan jag ville åt! Fräscht och friskt!

Nu ska jag bara pynta med lite bilder och blommor så kommer det bli supermysigt att hänga i köket, precis som det ska vara! Ser fram emot att få se det i solljuset!