Titt som tätt dyker det upp bilder från GeninneFacebook som påminner mig om hur genial hon är. Geninne är en kvinna vars kreativitet, konst och hem jag avgudar. Hon är en mästarinna på pyssel i alla dess former och första gången jag såg hennes blogg föll jag som en fura.

Charmigt nog har hon inte bytt ut headern sen den dagen och det behövs ju inte, den säger allt om hennes kreativitet!

Hon målar med vattenfärger, tusch och… allt. Det finns inget hon inte kan göra men hon brinner för fåglar. På bloggen inspireras hon av andra och lyfter ofta upp deras verk i sina bilder och texter. Hennes man är arkitekt och skapar de mest fantastiska möbler till henne där hon kan sitta och arbeta –  för att inte tala om huset som han nyss byggt.

I shoppen på hemsidan kan man köpa de kuddar som hon gjort i samarbete med Envelop (en sida som säljer illustrerade tryck).

På Etsy har hon en shop där man kan köpa hennes målningar. En perfekt present som piggar upp vilken vägg som helst.

Hon har även en sida som heter Geninne’s Originals, där kan man köpa handgjorda små böcker. Jag är otroligt ledsen för att jag missade hennes Tiny Books of Birds, det är en favorit i repris hon gjorde härom året och den säljer slut på några minuter.

Självfallet finns allt fint som Geninne skapat dokumenterat på Flickr, in och kika där! Hon har även några videos på Vimeo och på bloggen finns det länkar till hennes lika kreativa son Daniel och deras fina hund Turbo. Känn myset!