Skip to main content

Julkalendern 2010

Jag ser mycket väl att andra bloggare kör ett inlägg varje dag den här månaden men jag har inte hakat på den trenden (snarare verkar jag ha fått en fäbless för topplistor).

Istället medverkar jag i just en sådan kalender på grymma Sara Öhmans blogg! Där finns en intervju med mig där jag beskrivs som, harkel, Sveriges Sociala Media-tjej 2011. Fniss!

Jag är så grymt imponerad av hennes utvalda kalenderkandidater och känner mig desto mer ödmjuk ju fler hon radar upp. Det gör mig även lite sugen på att göra något liknande. I början av året bloggade jag ju om mina Twips, där jag tipsade om twittrare som jag gillar, och jag ska nog dra igång något liknande igen.

Har redan mailat till Sanna och bett henne svara på några frågor, återkommer med ett inlägg om det. Överlag gillar jag att visa upp personer som jag gillar och skulle själv inte tacka nej till att få vara med på fler bloggar. Det är verkligen myset!

  • Tack för att du ville vara med Helen! En självklar plats som årets Sociala Media-tjej 2011! Ser fram emot din fortsatta utveckling av din blogg, exprimenterande med medierna och växande yrkesliv 😀

  • Det var min ära! Jag ser också fram emot det, ska bli spännande att se vad som kommer hända under 2011!