Jag testar Wordbooker. Om det funkar som det ska borde det här inlägget postas på Facebook. (Klicka på länken och spara ner om jag ger klartecken.) Det skulle ju vara prima!

Utöver allt nördigt jag har gjort den senaste veckan sammanslaget med allt nördigt som Johan har gjort känns det otroligt skönt att ses i morgon och bara vara.

När jag tänker efter händer det en del roliga saker i helgen.

Konstfack har sin julmarknad. Sägen säljer sina smycken i Bruno-gallerian. Jag behöver köpa en nyårsklänning på Beyond retro. Jesper kommer på besök. Jag hoppas få träffa Oskar för första gången. Johan H är med på SSWCrunch och Pia kommer förbi och säger hej. Hans har adventsmys hemma hos sig. Johan har sagt att han gärna vill julbaka och jag fick ett mysigt recept från Therésia igår på saltlakritskola. Det blir fint vad vi än väljer att göra.

Uppdatering: Nä, Wordbooker fungerar inte genom att bara installera det, får kika på det imorgon!

Uppdatering 2: Såklart jag inte sover utan undersöker vad jag måste pilla med för att få det att funka. Testar igen!

Uppdatering 3: Nu funkar det, yeah! Gå in på Tillägg/Wordbooker/Wordbooker -> Settings och godkänn Facebook Connect samt fyll i de inställningar du vill ha, till exempel vilket meddelande som ska visas i samband med att du har bloggat. Lycka till!