Idag ska jag medverka i P3 Populär strax efter 11 och det känns otroligt roligt!

Christin skickade ett meddelande till mig förra veckan på Facebook där hon frågade om jag ville vara med och självklart vill jag det. När jag pratade med henne igår tyckte hon att jag skulle pusha lite för min hemsida och klänningarna där så då får jag väl göra det!

Jag ska prata om sociala medier tillsammans med Andreas Ekström inför att ”The Social Network” har premiär imorgon. (Jag älskar beskrivningen av mig själv i textstycket här intill!) Vi kommer ta upp Facebook som fenomen och jag ska berätta om hur jag använder olika sociala nätverk och hur olika jag använder exempelvis Facebook och Twitter.

För mig är ju Twitter nummer ett, så är det bara. Vilket otroligt effektivt och roligt verktyg för att kommunicera och skapa relationer! Häromdan slängde sig den nya killen på IT-avdelningen lite surt  med klyschan ”Varför ska jag läsa om vad andra har ätit till frukost?” och jag orkade knappt argumentera.

Twitter blir vad man gör det till, det är en personlig upplevelse för alla och det är fritt att använda precis hur man vill. Vem som helst kan skapa ett konto och börja följa de man är intresserade av och på så sätt styra vilken typ av inlägg man kommer läsa. Det kan vara tweets om sport, mode, politik, litteratur, nyheter och teknik men sällan om frukost.

Slå på radion vid 11 så hörs vi!