Kjell är rolig att hänga med, det kan jag lova! Under mässan har han haft en lapp uppsatt vid sin bok Kjell (se bild) och de som vågat har kunnat ringa för att få boken signerad. Så typiskt Kjell! (Sen att han krängde jättemånga fler böcker genom att bara stå tillsammans med tjejerna i kassan är en petitess i sammanhanget.)

Vi har setts flitigt under mässan. Han har kommit för att dricka kaffe i montern, vi har minglat på Park, lunchat på Mix, ätit middag på Picasso, hängt med Jonna i sviten osv. Det känns otroligt roligt att vi har setts så mycket den här helgen.

Han var så gullig när jag tog fram min mobil vid tillfälle och han såg bilden på mig och Johan som jag har som bakgrundsbild. ”Har du bild på mig eller?” undrade han. ”Nej, toker”, svarade jag. ”Men jag tänkte att du kanske skulle ha det eftersom vi ska hänga den här helgen.” Okejdå! Så nu har jag den här bilden som bakgrund.

Den togs på en italiensk pastarestaurang i fredags när allt som sas var twittermaterial, allt var det roligaste som någonsin sagts. Kul att Jonna var med då, det måste vi göra om i Stockholm!

Kjells stora kupp utspelade sig idag när vi fick syn på Filip och Fredrik. Kika gärna på videon, som vanligt bjuder han på ett leende, som den Kjell han är.

Uppdatering! Nu har Kjell lagt ut sin version på YouTube!