Den här veckan är det dags att sprida lite bloggkärlek! Läs mer här:

”Den 24-30 Maj (Vecka 21) är det bloggkärleksveckan. Om du inte har hört talas om den så är det inte så konstigt för årets Bloggkärleksvecka är den första. Idén är enkel, vi ska sprida lite kärlek med våra bloggar och vi ska göra det genom att blogga om någon vi gillar.

Är du medveten om att din blogg är en maktfaktor på Internet? Om du väljer att skriva om någon så kan du med en enda liten länk skicka både besökare och något som är lite mindre känt – länkjuice. Hur många och hur relevanta länkar till din blogg du har är nämligen den viktigaste faktorn för hur mycket besökare du får från Google. Genom att uppmärksamma någon du gillar kommer du se till att han eller hon får mer läsare i bloggen, direkt och indirekt.

Många av oss som bloggar hinner inte riktigt med att uppmärksamma våra vänner tillräckligt ofta. Jag skulle vilja att du tar och funderar ut en person du gillar som har en blogg, kanske kan det vara en person du umgås med dagligen eller någon vars blogg du följer. Välj någon som du kanske inte annars bloggar om så ofta, någon som du glömt eller inte hunnit dela med dig av din kärlek till på senaste tiden.

Om du gillar idén så vill jag också att du hjälper till att sprida den – ta och blogga om bloggkärleksveckan. Ju fler vi är som deltar dessto bättre resultat kommer det bli för alla. Desto mer kärlek är det som kommer spridas på Internet.”