Under min praktik kommer jag med idéer på hur den stora nätbokhandeln kan använda sina sociala medier och det passar mig väldigt bra eftersom jag dels lever för Twitter och dels lever för böcker (och där emellan gillar att hitta på roliga saker). Ett av mina fem förslag, som jag ska testa och utvärdera, är författarintervjuer som vi ska spela in och lägga upp på YouTube och sen sprida på bloggen, Twitter och Facebook. På torsdag ska vi träffa Christoffer Carlsson, författaren till Fallet Vincent Franke som jag verkligen kan rekommendera, och sen har jag en hel del andra författare på önskelistan. Jo Nesbø till exempel, som är aktuell med en ny bok i maj.

Igår mailade jag till hans förlag och fick snabbt svar: Kul! Självklart ska vi fixa en intervju!

Lite så jobbar jag. Passar på att hitta på en massa roligt när chansen ges men framförallt: även om jag inte vet om jag verkligen vågar så fokuserar jag på det som är roligt och bara kör.

Men jo, lite star struck är jag nog. Jag har läst alla böcker som Jo har skrivit och tipsat om dem till de tog slut på Pocket shop. Jag har en T-shirt där det står I love Jo och har hans nya bok som recensionsex direkt från förlaget. Började gråta okontrollerbart efter att ha träffat Dennis Lehane så det ska bli intressant att se hur det här mötet slutar. Lovar att uppdatera bloggen när det blir dags!