Jag är väldigt nyfiken på den sociala appen Vero, som uttalas som det låter på svenska och betyder sanning. Som Instagram för bilder, videos, länkar, filmer, böcker och musik, fast utan Facebooks algoritmer och reklam. Här får du möjlighet att dela till de du vill, och välja bort de du inte vill ska se att du äter fattiga riddare med äppelmos till lunch.

*scroll scroll* en bild jag gillade för tre dagar sedan *scroll scroll* tre sponsrade inlägg som redan har tiotusentals likes *scroll scroll* reklam för Kronfågel *scroll scroll* ännu ett influencersamarbete *scroll scroll* min egen bild *scroll scroll* någons barn *scroll scroll*

Instagram har blivit som Aftonbladet. Trots att majoriteten av innehållet är ointressant, rekommenderat innehåll är ointressant och sponsrat innehåll är ointressant så är det typ den populäraste appen respektive sajten i Sverige. Som om vi inte hade högre krav än så.

Det sista som lämnar människan är hoppet. För vissa hoppet om att hitta något intressant på Instagram. För andra hoppet om att hitta en app som ersätter Instagram.  Less of what makes it suck, more of what makes it great, som Vero  själva säger. Vi testar tycker jag, som inte har gått igång på något sedan Path, även om de måste steppa upp sitt betyg. Det är dags nu, vi har väntat länge nog.

Lästips!

How To Get Started With Vero – True Social av Forbes